top of page

Discover Albania
like a local

DSCF3004.JPG

KUSH JEMI NE?

Discover Albania 
Like a Local

Tailor-made, private, and (multi)day adventures

We offer special interest tours throughout all of Albania. Get your inspiration from our tours or inquire directly here.

 

DSCF5426.JPG

Multi-day Tours

Immerse yourself in Albanian culture as you explore the country with a friendly local by your side.

We have a wide selection of example tours for history buffs, hiking fanatics, naturalists, bird watchers, and much more! 

Do you have a special interest that isn't listed between our example tours? Contact us, and we will make a tailor-made tour just for you!

DSCF3012.JPG

Day Tours

For shorter expeditions, you can look at a possible day tour to one of Albania's UNESCO Heritage Sites or cities.

 

If you arrive at the port in Durres or Tirana Airport, you can look at a day excursion to our capital, Tirana, or explore the city of Durres itself.

In the south, explore the magical site  Butrint National Park, which is where we specialize in, the beautiful UNESCO city of Gjirokastra, just an hour's drive away from Saranda, the port of the South.

Want to combine a couple of our day trips? That's also possible! Inquire here

About Us

KUSH JEMI NE?

Our Own Expeditions mund t'i gjurmojë rrënjët e saj 25 vjet më parë. Ne jemi një operator udhëtimesh butik që ofron përvoja të ndryshme udhëtimi, me cilësi të lartë dhe të personalizuara që janë të rrënjosura me parime të patundura të gjeotourizmit.

 

Ne jemi të apasionuar pas ndarjes së kulturës, historisë, ushqimit, verës, artit, muzikës dhe mrekullive natyrore të Shqipërisë me atë që ne e quajmë, "Udhëtari që mendon". Ne besojmë fort se llojet e njerëzve që duan të vizitojnë dhe eksplorojnë Shqipërinë janë kureshtarë nga natyra, aventurierë, kërkues njohurish dhe vlerësues të bukurisë, cilësisë dhe përvojave që ndryshojnë jetën. 

Nëse jeni një entuziast historik, një eksplorues me etje për aventura, ose dikush që kërkon të zbulojë kulturën unike të këtyre tokave, ne mund t'ju ndihmojmë të krijoni momente që do të qëndrojnë me ju përgjithmonë.

Etosi ynë përqendrohet rreth angazhimit tonë të vazhdueshëm për ruajtjen e historisë, autenticitetit dhe qëndrueshmërisë.  Ne jemi krenarë të ndajmë me ju turnetë tona VIP të punuara me dorë. Premtimi ynë për ju është të siguroheni që udhëtimi juaj të jetë përvoja juaj, ekspedita juaj.

Responsible tourism

 

Our ethos centers around our ongoing commitment to the preservation of history, authenticity, and sustainability.  We are proud to share with you our handcrafted VIP tours. Our promise to you is to ensure that your journey is your own experience, your own expedition.

Authentic, diverse tours

Whether you are a historical enthusiast, an explorer with a thirst for adventure, or someone looking to discover the unique culture of these lands, we can help you create moments that will stay with you forever.

 

"Auron Tare and his team are working incredibly hard to bring in tourists, but also to preserve the history and culture of Albania, and make the Albanian people proud of what they have. I sincerely hope they go from strength to strength – particularly in light of the current issues the entire travel and tourism industry is facing."
Read more

WHAT OUR GUESTS ARE SAYING

bottom of page