top of page
AdobeStock_68831838.jpeg

Parku Kombëtar i Butrintit 

Trashëgimia Botërore e UNESCO-s

Udhëtimet dhe Aktivitetet kanë rifilluar plotësisht në Shqipëri 

Vizitoni perlë të vendit të Shqipërisë - Parku Kombëtar i Butrintit, siti i Trashëgimisë Botërore të UNESCO-s. 

Nga: gjatë gjithë vitit rreth 

Rezervoni tani
gjiro.jpg

Gjirokastër – Syri i Kaltër

Trashëgimia Botërore e UNESCO-s

Turnetë dhe Aktivitetet kanë rifilluar plotësisht në Shqipëri

Një nga qytetet osmane më të ruajtura në Evropë dhe vend i UNESCO-s. Vetëm 60 minuta larg Portit të Sarandës.

Nga: gjatë gjithë vitit

Rezervoni tani
saranda-1024x683.jpg

Saranda 

Hapur gjatë Covid 

Qyteti i përgjumur i peshkimit që tani është me steroid. Nëse arrini me një anije turistike ose në Sarandë për një kohë të shkurtër. Na lejoni t'ju udhëzojmë gjatë rrugës dhe të kënaqemi me të gjitha pikat kryesore të qytetit dhe vendet lokale.

Nga: gjatë gjithë vitit rreth 

Rezervoni tani
bottom of page