top of page

Praktika e Turizmit 2023 në Shqipëri aplikoni tani!

Vullnetar ose praktikant

Përvojë autentike at është më e mira

Ne vazhdimisht takojmë njerëz të rinj, frymëzohemi nga ide të reja dhe dëgjojmë mysafirët tanë. Nëse jeni të interesuar për një nga turnet tona, dëshironi të vullnetar, or praktikant për të fituar përvojë të mrekullueshme, mos hezitoni të arrini dhe të mësoni më shumë. Ne jemi pikërisht këtu.

Kompania jonë e Specialitetit të Ekspeditave është e vendosur jashtë Sarandës, Shqipëri, vetëm më pak se 12 milje nga ishulli grek i Korfuzit. Ky qytet bregdetar është një mënyrë e përsosur për të kaluar muajt e verës, duke marrë përvojë të dorës së parë në operacionet e përditshme të punës në GeoTurism.

Në vitin 2021 do të hapim faqen e parë në Shqipëri Luxury Glamping.. kështu që nëse deti nuk është me interes, atëherë drejtohuni drejt maleve dhe kanioneve spektakolare. 

Kontaktoni më tej për mundësitë e Voluturizmit

bottom of page