top of page

Ne ofrojmë një gamë të larmishme udhëtimesh me interes të veçantë, duke përfshirë itinerare të personalizuara për grupe udhëtarësh të pavarur të rafinuar.  Ne kemi përshtatur turne për ata që e duan historinë, arkeologjinë, ecjen dhe ecjen në hapësira të largëta natyrore të paprishur. Njohuritë tona intime për Shqipërinë na lejojnë t'u ofrojmë udhëtarëve jo thjesht një vizitë në vend, por një kuptim të vërtetë të Shqipërisë dhe njerëzve të saj. Ne vazhdojmë të krijojmë një vend të jashtëzakonshëm për udhëtarët që vlerësojnë vëmendjen tonë ndaj detajeve, shërbimin personal, këshillat e ekspertëve dhe mbi të gjitha, premtimin tonë për një përvojë vërtet autentike.  _cc781905-5cde-3194- bb3b-136bad5cf58d_

          _cc781905-5cde-3194 -bb3b-136bad5cf58d_           _cc781905 -5cde-3194-bb3b-136bad5cf58d_         _cc781905-5cde-3194- bb3b-136bad5cf58d_           _cc781905- 5cde-3194-bb3b-136bad5cf58d_     _cc794-bb3-5819 136bad5cf58d_           _cc781905-5cde- 3194-bb3b-136bad5cf58d_     _cc781905-bd381905 -

          _cc781905-5cde-3194 -bb3b-136bad5cf58d_           _cc781905 -5cde-3194-bb3b-136bad5cf58d_         _cc781905-5cde-3194- bb3b-136bad5cf58d_           _cc781905- 5cde-3194-bb3b-136bad5cf58d_     _cc794-bb3-5819 136bad5cf58d_           _cc781905-5cde- 3194-bb3b-136bad5cf58d_                              Travel like a local!

Our Tours

bottom of page