top of page
Moda

Këpucë për të Shkëlqyer

Bëje këtë tënden. Shtoni imazhe, tekst dhe lidhje ose lidhni të dhëna nga koleksioni juaj.

Lexo më shumë
Shtëpi

Më pak është më shumë

Bëje këtë tënden. Shtoni imazhe, tekst dhe lidhje ose lidhni të dhëna nga koleksioni juaj.

Lexo më shumë
Shëndeti

Detoksifikimi i limonit

Bëje këtë tënden. Shtoni imazhe, tekst dhe lidhje ose lidhni të dhëna nga koleksioni juaj.

Lexo më shumë
AdobeStock_222150244.jpeg
Rezervoni tani

Historia e Lashtë

Duke kërkuar për të hulumtuar disa nga tokat më të lashta të Evropës. Ekspeditat arkeologjike janë të disponueshme. 

cheese photo.jpg
Rezervoni tani

Turne ushqimore

Ushqimi i ngadaltë është gjithçka që do të merrni në këtë turne. Vreshta, barinj, prodhim uiski, makarona, grumbullim kërpudhash, manaferra dhe shumë më tepër. 

AdobeStock_47671816.jpeg
Rezervoni tani

Eksperienca aktive

Keni ëndërruar të jeni arkeologe, jepni mësim anglisht ose  mark trails, duke u afruar një rug_bbd358-06-06-05-00

Mëso më shumë
bottom of page